skip to Main Content
Sportpark 't Paradyske
volleyball-circle

Advendo Volleybal

Langezwaag

Informatie

Volleybalvereniging Advendo

Volleybal is er zowel voor jeugd als voor volwassenen. De jeugd (6 jaar t/m 18 jaar) traint op verschillende avonden. Voor de mini’s (kleine jeugd) worden er toernooien georganiseerd, voor de oudere jeugd zijn er wedstrijden op vrijdagavond of zaterdagmiddag. Natuurlijk kunnen volwassenen ook volleyballen, dit kan recreatief of in competitieverband. Advendo heeft meerdere seniorenteams. Twee herenteams en drie damesteams. Voor meer informatie kan contact worden opgenomen met Wybe de Jong. Telefoonnummer: 06-30334869, E-mail: advendo.langezwaag@gmail.com

informatie folder nieuwe bewoners_2017.docx

Kantinediensten

Sinds jaar en dag werken wij bij SV Langezwaag met het systeem van verplichte kantinedienst voor leden van 16 jaar en ouder. Dit systeem is destijds ingevoerd om de kosten te drukken en de betrokkenheid van leden bij de vereniging te verhogen. Samen de schouders eronder is het motto van onze club en iedereen draagt daar dus een steentje aan bij.

Onder de pagina Algemeen – Kantinedienst – Reglement wordt aangegeven hoe de kantinedienst wordt ingevuld.

De openingstijden van de kantine zijn: vrijdagavond tot 1.00, zondag tot 18.00 uur en zaterdag tot 1,5 uur na de laatste wedstrijd.