skip to Main Content
Sportpark 't Paradyske
volleyball-circle

Advendo Volleybal

Langezwaag

Informatie

Volleybalvereniging Advendo

Volleybal is er zowel voor jeugd als voor volwassenen. De jeugd (6 jaar t/m 18 jaar) traint op verschillende avonden. Voor de mini’s (kleine jeugd) worden er toernooien georganiseerd, voor de oudere jeugd zijn er wedstrijden op vrijdagavond of zaterdagmiddag. Natuurlijk kunnen volwassenen ook volleyballen, dit kan recreatief of in competitieverband. De recreanten trainen op maandagavond van 20:00 tot 21:30. Advendo heeft meerde seniorenteams. Twee herenteams en vier damesteams. De herenteams en de dames 4 trainen op maandagavond. Dames 1, 2 en 3 trainen op dinsdagavond.  Voor meer informatie kan contact worden opgenomen met Baukje de Jong. Telefoonnummer: 06-13892794, E-mail: advendo.langezwaag@gmail.com

informatie folder nieuwe bewoners_2017.docx

Kantinediensten

De kantinediensten worden volgens een rooster uitgevoerd door alle leden van de sportvereniging van 16 tot 65 jaar. Je wordt bij voorkeur ingepland bij je eigen sport. Dit betekent o.a. dat volleyballers en voetballers uit HR35+ en VR30+ op vrijdagavond en voetballers uit het 1e en 2e elftal op zondag de kantinedienst verzorgen. Tennissers draaien bardienst bij eigen evenementen. Iedereen helpt mee bij het schoonmaken. Bij jeugdactiviteiten worden de ouders ingezet in de kantinedienst.

Ongeveer 4-5 keer per jaar wordt je door de coördinator ingedeeld in een ploeg voor de kantinedienst. Bij verhindering is het verplicht om zelf voor een vervanger te zorgen.