Sportpark 't Paradyske

Langezwaag

Lidmaatschap en contributie

Lidmaatschap

Jongeren tot 16 jaar die lid worden van de tennisvereniging betalen niets extra voor het volgen van lessen. Ben je 16 jaar of ouder en wil je tennisles hebben, dan word je lid van de tennisvereniging en betaal je voor het volgen van lessen iets extra.  Kijk voor meer informatie bij ‘contributie. Deelname aan eventuele competities zit bij dit totaalbedrag in.

Lidmaatschap voor tennis geldt voor de periode van een jaar. Het tennisseizoen loopt van 1 april tot 1 april van het daaropvolgende jaar. Tussendoor aanmelden kan altijd. De contributie start dan per het eerstvolgend kwartaal.  Tussendoor afmelden kan wel maar leden die zich niet voor 1 april van een jaar afmelden zijn verplicht contributie te betalen tot 1 april van het daaropvolgend of lopend jaar.

Contributie wordt automatisch per kwartaal geïncasseerd. Meer informatie over de contributie vind je bij het hoofditem ‘Algemeen/lidmaatschap/contributie

Wil je lid worden dan ontvangen wij graag een volledig ingevuld aanmeldformulier van jou. Dit formulier is te vinden bij het tabje Algemeen/lidmaatschap.

Maak kennis met tennis.

Weet je nog niet zeker of tennis wel een leuke sport is voor jou, dan is er de mogelijkheid dit te onderzoeken tijdens de zogenaamde kennismakingslessen. Deze lessen starten ieder jaar, eind juni, gedurende acht weken. De tennislerares is dezelfde als waarvan leden tennisles krijgen. Kosten voor deze acht lessen zijn voor senioren €50,–. Jongeren tot 16 jaar betalen €30,–

Als je na afloop besluit lid te worden van de Tennisvereniging, dan ontvangen wij graag het volledig ingevulde aanmeldformulier. Deze is te vinden onder het kopje Lidmaatschap.

Voor meer informatie over de kennismakingslessen kun je contact opnemen met mevrouw Map Huisman via mail: info@tvlangezwaag.nl

Contributie

Als je lid wordt van de tennisvereniging betaal je contributie. Deze is verdeeld in drie leeftijdsgroepen, te weten:

· Pupillen: jongeren tot 12 jaar. Zij betalen €90,23 per jaar (incl. les).
· Junioren: jongeren van 13 tot 16 jaar. Zij betalen €114,83 per jaar (incl. les)
· Senioren: iedereen van 16 jaar of ouder. Zij betalen €139,43 per jaar (excl. les).

Indien senioren ook tennisles willen hebben dan betalen ze hiervoor extra.

Meer informatie over contributie is te vinden op ‘Algemeen/Lidmaatschap/contributie’.