Vanaf 9 juli tot 26 augustus is de kantine van SV Langezwaag gesloten.

KAARTAVONDEN S.V. LANGEZWAAG 2016 / 2017

VOOR LEDEN EN DONATEURS

24 SEPTEMBER

22 OKTOBER

26 NOVEMBER

24 DECEMBER

21 JANUARI

18 FEBRUARI

18 MAART

15 APRIL

AANVANG 19.30 UUR

GRAAG OP TIJD AANWEZIG ZIJN

WE REKENEN WEER OP VEEL OPKOMST

De Gouden Turf is de jaarlijkse prijs voor de Opsterlandse vrijwilligerorganisatie van het jaar. Vrijwilligerswerk is enorm belangrijk voor de leefbaarheid en de vitaliteit van de dorpen. Vrijwilligersorganisatie Hardloopwedstrijd 8 (Langezwaag), (optie 7) is genomineerd, mede doordat dit jaar de 25ste editie wordt georganiseerd. Klik hier om te stemmen

WAT IS DE GOUDEN TURF?

De Gouden Turf is de jaarlijkse prijs voor de Opsterlandse vrijwilligerorganisatie van het jaar. Vrijwilligerswerk is enorm belangrijk voor de leefbaarheid en de vitaliteit van de dorpen. De Gouden Turf probeert dit werk meer in de schijnwerpers te brengen van het publiek en de politiek. De organisatie is in handen van raadsfractie OpsterLanders.

PROCEDURE: NOMINATIE, STEMMEN & PRIJSUITREIKING

Begin december worden de interviews met de genomineerde vrijwilligersorganisaties geplaatst in de krant en op de website van De Woudklank (www.dewoudklank.nl). Tot 1 januari 2013 kunt u uw stem uitbrengen op uw favoriete organisatie. Degene met de meeste stemmen wint de Gouden Turf.

KLIK HIER OM UW STEM UIT TE BRENGEN

De winnaar wordt op vrijdagmiddag 11 januari 2013 bekend gemaakt in de Witte Kerk van Hemrik op de nieuwjaarsreceptie van raadsfractie OpsterLanders. Winnaars ontvangen de wisseltrofee van de turfsteker, een beeldje gemaakt door de Friese kunstenares Ankie Koopmans.

U kunt een keuze maken uit de volgende 7 vrijwilligersorganisaties uit Opsterland (in alfabetische volgorde):

1. Historische Vereniging (Bakkeveen)
    Een jonge vereniging die de lokale geschiedenis hoog in haar vaandel heeft staan.
  2. Stichting Nepal Sambadha (Tijnje)
    Kleinschalige ontwikkelingsprojecten in één van de armste landen ter wereld.
  3. Stichting Uitkeringsgerechtigden Opsterland (Sugo)
    Samen sta je sterker. De spreekbuis voor mensen met een uitkering.
  4. Streekmuseum Opsterland (Gorredijk)
    Een museum dat gerund wordt door 45 vrijwilligers en een vaste mederwerker.
  5. Tropische Kas (Beetsterzwaag)
    Gesitueerd aan de Hoofdstraat. Met bijzondere exotische planten in de kas.
  6. Vrijwilligersnetwerk (Siegerswoude)
    Deze vrijwilligers zijn niet bang om lastige karweitjes te doen voor anderen.
  7. Vrijwilligersorganisatie Hardloopwedstrijd 8 (Langezwaag)
    Een organisatie die er voor zorgt dat atleten in supersnelle beweging zijn.

De volledige interviews van de 7 genomineerde vrijwilligersorganisaties staan in De Woudklank van 6 december, op pagina 23.

KLIK HIER OM UW STEM UIT TE BRENGEN

BRON: www.opsterlanders.nl