logo-tennisvereniging-langezwaag

Voor tennis zijn 2 buitenbanen en 1 binnenbaan beschikbaar. Op de buitenbanen kunnen leden vrij spelen van april tot oktober. De binnenbaan is per uur te huur en hiervoor hoef je geen lid te zijn. Op de buitenbanen wordt ook les gegeven (10 lessen per seizoen). Voor jeugdleden tot 12 jaar zijn de lessen gratis, wel lidmaatschap vereist. Verder is er voor leden de mogelijkheid deel te nemen aan de verschillende competities, zoals bondscompetitie van de KNLTB, onderlinge competitie, clubkampioenschappen en najaarscompetitie. Ook voor de jeugd organiseren we een aantal toernooien. Voor 50+ zijn er ook aparte toernooien. Ten slotte organiseren we jaarlijks een barbeque toernooi voor het hele gezin en een aatal toss-avonden.

Bestuur :

* Voorzitter