Sportpark 't Paradyske
logo algemeen

Sportvereniging

Langezwaag

Spelregels kantinedienst SV Langezwaag.

• Ieder lid van de vereniging is vanaf zijn/haar 16e verjaardag, verplicht deel te nemen aan de kantinedienst.
  • Jeugdleden van 16 tot 18 jaar mogen uitsluitend onder begeleiding van een senior lid bardienst draaien.
  • Ouders van jeugdleden zijn verplicht de kantinedienst te verzorgen bij jeugdwedstrijden.
  • Samenstelling van de kantinedienstploeg: Het aantal ploegleden is minimaal 9. De verdeling is; 4 voetbal, 4 volleybal en 1 tennis.
  • Iedere ploeg heeft een co√∂rdinator, die aanspreekpunt is. Wordt aangewezen bij indeling kantinedienst. Dit mag ook per kantinedienstweek een andere co√∂rdinator zijn.
  • De kantinedienstweek loopt van dinsdag tot en met maandag:
    • vrijdagavond en incidenteel donderdagavond volleybalwedstrijden
    • zaterdag jeugdwedstrijden voetbal, wordt door de ouders van de jeugdleden verzorgd
    • zondag voetbalwedstrijden
    • Evenementen (dit zijn activiteiten waaraan ook niet leden deelnemen, zoals de 8 van Langezwaag en het straten volleybal toernooi)
    • maandag schoonmaak (standaard schoonmaaklijst met als aanvulling extra werkzaamheden)
  • De kantinedienst ploeg stemt invulling van de werkzaamheden in overleg met elkaar af, dit kan bijvoorbeeld door middel van een bijeenkomst, per mail of een app groep.
  • Tennis leden zijn alleen verplicht om kantinedienst te verzorgen bij hun eigen sport, uiteraard staat het ze vrij om voor andere sporten kantinedienst te verzorgen. Wel moeten ze samen met andere ploegleden zorgdragen voor de maandag schoonmaak en voor invulling van kantinedienst tijdens evenementen.
  • Ook voor de dames 30+ en heren 35+ teams van de voetbal geldt dat ze alleen kantinedienst draaien bij hun eigen toernooien. Daarbij wordt wel verwacht dat men bijspringt, wanneer de ploeg het anders niet rond kan krijgen. Daarnaast moeten ze samen met andere ploegleden zorgdragen voor de maandag schoonmaak en invulling van kantinedienst tijdens evenementen.
  • Volleybal- en Voetbal-leden verzorgen in de basis kantinedienst bij eigen sport activiteiten. Het kan het voorkomen men elkaar helpt in het geval van een bezetting probleem.
  • Bij de schoonmaakwerkzaamheden en evenementen dienen alle ploegleden mee te helpen.
  • Zorg ervoor dat je de voorraden weer aanvult en aan het einde van je dienst de rommel opruimt en de afwas doet.
  • De ploeg geeft de planning door aan de sleutelbeheerder en familie Mercuur. En vermeldt deze op het prikbord.
  • Het schema wordt via mail en prikbord in de kantine, bekend gemaakt.
  • Wijzigingen in het schema worden door de afdeling doorgeven aan de leden van de sport in de groep van dienst waarvoor de wijziging is.
  • De openingstijden van de kantine zijn: vrijdagavond tot 1.00, zondag tot 18.00 uur en zaterdag tot 1,5 uur na de laatste wedstrijd.