skip to Main Content
Sportpark 't Paradyske

Update omtrent coronavirus

Geacht lid van SV Langezwaag,  

Zoals u ongetwijfeld heeft meegekregen is ons land in de ban van het coronavirus. Dit leidt tot de volgende maatregelen.  

Alle sportwedstrijden in Nederland tot 1 april geschrapt  

Alle sportwedstrijden zijn deze maand afgelast vanwege het coronavirus. De duels in de eredivisie, de eerste divisie en de interlandwedstrijden van het Nederlands elftal zijn tot 1 april geschrapt. Ook alle amateurwedstrijden van voetbal, volleybal en tennis gaan niet door. Om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen kondigde het kabinet donderdag aan dat evenementen met meer dan honderd toeschouwers deze maand geen doorgang kunnen vinden. De KNVB, de KNLTB en de Nevobo besloten daarop om alle wedstrijden af te gelasten.  

Trainingen bij SV Langezwaag blijven wel doorgaan. Maar onder dezelfde voorwaarden bij hoesten niet komen. Wanneer een training toch wordt afgelast, ontvangt u een bericht van de desbetreffende leider en/of trainer.   Nieuwe speeldata zal zo snel mogelijk bekend worden gemaakt. Wij van SV Langezwaag zullen u zo goed mogelijk op de hoogte houden. Voor actuele informatie kunt u de site van SV Langezwaag blijven volgen. Mocht u verdere vragen hebben kunt u contact opnemen met het bestuur, de leider en of trainer van het team.

Het bestuur van SV Langezwaag.